Hoppa till innehåll

Almega­dagen 2024 – Early bird

Arbetsgivardagen för dig som är VD, chef eller arbetar inom HR. Du vet väl att det här är Almegas största digitala utbildningsevent där vi har samlat Almegas hela kompetens för att stärka dig som arbetsgivare inför 2025.  Ta chansen att fördjupa dig i aktuella ämnen inom arbetsrätt och få en inblick i framtidens arbetsliv. Det här vill du inte missa!

Kursbeskrivning

Vad du kan förvänta dig på Almegadagen 2024

Den 5 november är det dags för Almegadagen 2024, som i år firar 30 år!  I år tar vi lite nya grepp och direktsänder från näringslivets hus med vår fantastiska moderator Anna Dhyre. Vi har valt ut de viktigaste lagförändringarna, nyheterna och AD-domarna som du behöver ha koll på inför nästa år. Du kommer att få lära dig mer om bland annat lönetransparens, uthyrningslagen och hur AI omformar arbetslivet, allt ur tjänsteföretagens perspektiv.  Ta chansen att fördjupa dig i aktuella ämnen inom arbetsrätt och få en inblick i framtidens arbetsliv.

Sveriges främsta experter

Visste du att Almega har 80 arbetsrättsliga experter och jurister? Under dagen kommer du att möta flera av dem när de delar med sig av sin kunskap och erfarenhet inom arbetsrätt. Du kommer att få massor av praktiska tips och råd under dagen, och vi kan lova att du kommer att ta med dig värdefulla lärdomar hem som direkt kommer att stärka dig i din roll som arbetsgivare. 

Evenemangssida

Besök gärna evenemangssidan för Almegadagen 2024 där vi löpande uppdaterar med mer information om innehåll och talare. 

Årets program

I årets program kommer vi att belysa flera viktiga teman för dagens arbetsmarknad. Vi diskuterar företagens roll i beredskap och säkerhet, en avgörande aspekt för Sverige och din verksamhet. 

  • Vi utforskar hur AI omformar arbetsmarknaden och påverkar ditt företag. En annan vanligt förekommande fråga till Almega är hur arbetsrätten påverkar säkerhetsprövningar och bakgrundskontroller – det här börjar vi bena ut. Vi går igenom aktuella arbetsrättsliga domar, inklusive beslut från EU, för att ge dig en uppdaterad bild av det juridiska landskapet. 
  • Vi behandlar också hur uthyrningslagen påverkar de företag som hyr in bemanning och framtidsspanar om avtalsrörelsen 2025 för att förbereda ditt företag för kommande förändringar. 
  • Praktiska tips från vår arbetsmiljöexpert och vi kommer även hinna med en genomgång av lönetransparensdirektivet inför kommande nya regler. 
  • Vi ser fram emot att ge dig en dag full av insikter, praktiska tips och värdefull kunskap som kan tillämpas direkt i din roll som arbetsgivare. 

Årets moderator

Med energi och finstämd humor kommer juristen Anna Dyhre att guida oss genom dagen. Anna har ett stort intresse för samhällsfrågor och omvärldsbevakning och kommer se till att hålla tempot uppe och säkerställa engagerande samtal och diskussioner.

Mer information och pris

Var: Digital livesändning från Näringslivets Hus i Stockholm. 

(mer information kring direktsändningen kommer i separat mejl) 

Early bird pris för dig som medlem
1595kr exkl moms per person
(ordinarie pris: 1995kr exkl moms per person).

Early bird pris för dig som icke-medlem
4500kr exkl moms per person
(ordinarie pris: 4900kr exkl moms per person.)

Erbjudandet gäller alla bokningar gjorda t.o.m. 31 augusti.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

1595 kr

4500 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}