Hoppa till innehåll

Bli medlem

Som medlem i Säkerhets­företagen inom Almega får du branschanpassade kollektivavtal (både för tjänstemän och arbetare), en röst i den säkerhetspolitiska debatten och många förmåner som till exempel rådgivning i arbetsrätt, tillgång till experter inom arbetsmiljö, lönebildning och många fler områden. Säkerhets­företagen företräder branschen i viktiga frågor mot myndigheter, riksdag och regering. Nedan kan du läsa mer om vad ett medlemskap innebär.

Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt

Som medlem får du dygnet-runt-stöd av vår kunskapsbank på webben – Arbetsgivarguiden.

I guiden får du juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om kollektivavtal. Här har vi samlat mallar, checklistor och blanketter som du kan använda i ditt dagliga arbete. Du får svar på frågor om pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och allt annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Du kan även kontakta våra rådgivare för att få svar på frågor, via telefon eller mejl. Vår jour når du via telefon, den är öppen under dagtid och kontaktar du oss via mejl, får du svar senast dagen efter.

medlemsförmåner

Personlig rådgivning

Våra erfarna förhandlare och experter ger dig personlig rådgivning i arbetsrätt, arbetsmiljö, lön-, pensions- och försäkringsfrågor och annat som rör din roll som arbetsgivare och företagare.

Lär dig mer

Vi arrangerar kurser inom alla de områden som berör din roll som arbetsgivare, chef eller HR-person. Vi bjuder också in till seminarier och möten för att diskutera aktuella branschfrågor.

Fördelaktiga förmåner

Som medlem i Almega har du tillgång till flera fördelaktiga förmåner.

Räkna ut medlems­avgiften

Vad kostar ett medlemskap?

Kostnaden för ett medlemskap varierar utifrån företagets storlek och antal anställda. Kostnaden består av en medlemsavgift och en serviceavgift.

Medlems­avgiften baseras på den totala lönesumman föregående år.

Har du frågor kan du mejla intresseanmalningar@almega.se

Beräkna medlemsavgiften

Vad kostar det?

Välj förbund och
typ av medlemskap

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

Du behöver fylla i detta fält för att fortsätta
Du behöver fylla i detta fält för att fortsätta

Beräkna medlemsavgiften

Vad kostar det?

Ange företagsuppgifter

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

Du behöver fylla i detta fält för att fortsätta

Beräkna medlemsavgiften

Beräknad medlemsavgift

{{ selectedOrganizationName }}

{{ selectedProductName }}
Medlemsavgift inkl. serviceavgift*
{{ formatSum.format(fees.base.Fee) }}
Moms
{{ formatSum.format(fees.base.Vat) }}

* Detta är en summerad total som delvis är momsbelagd samt avdragsgill

Total ex. moms
{{ formatSum.format(fees.total.Fee) }} / år
Total inkl. moms
{{ formatSum.format(fees.total.Fee + fees.total.Vat) }} / år

Bli medlem i Säkerhets­företagen idag!

Ansökan om medlemskap görs i fyra steg

1. Ta kontakt

Genom att fylla i formuläret här nedan så får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar sedan dig så snart som möjligt.

2. Återkoppling

Vi ringer upp dig för att berätta allt du behöver veta kring ditt medlemskap. Ibland behöver vi träffas för att gå igenom medlemskapets förmåner och skyldigheter, samt kollektiv­avtalets innebörd lite närmare.

3. färdigställa och komplettera ansökan

Du kan behöva komplettera din ansökan med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis, underlag från Skatteverket och liknande. Om detta behövs i ditt fall så informerar vi dig om det redan när vi kontaktar dig via telefon.

4. bekräftelse

Nu har vi gått igenom dina lämnade uppgifter och förhoppningsvis blir ditt medlemskap bekräftat. Välkommen!

Fyll i och skicka in idag!

Genom att fylla i formuläret här på sajten så får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar sedan dig så snart som möjligt.

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

  • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se

Säkerhets­företagen är ett av nio samverkande förbund inom förbundsgruppen Almega, som är Sveriges ledande arbetsgivar­organisation för tjänstesektorn. Säkerhets­företagens medlemmar är per automatik också medlemmar i Svenskt Näringsliv, som är den ledande företagar­organisationen i Sverige.