Hoppa till innehåll
Pontus Lindström, näringspolitisk chef Säkerhetsföretagen

Säkerhets­företagen rekryterar Pontus Lindström till rollen som näringspolitisk chef

Pontus Lindström kommer senast från Företagarna där han arbetat som expert inom säkerhet och brott mot företag.

Han har tidigare bland annat varit expert på företagsklimat inom Svenskt Näringsliv. Pontus tillträder sin tjänst senast den 11 december.

-Fokus på trygghets- och säkerhetsfrågor blir allt större i Sverige. Det finns stora utmaningar i samhället och Säkerhetsföretagens medlemmar står för många av de lösningar som kommer vara avgörande för att skapa ett tryggare och bättre Sverige. Jag ser fram emot att få arbeta inom Säkerhetsföretagen och fortsätta utveckla förbundets näringspolitiska frågor, säger Pontus Lindström.

– Vi är väldigt glada att få välkomna Pontus Lindström till Säkerhetsföretagen inom Almega. Pontus har bred erfarenhet och kunskap om Säkerhetsföretagens prioriterade frågor. Han kommer kunna bidra med att stärka Säkerhetsföretagens röst och ytterligare fokusera på medlemmarnas frågor i debatten, säger förbundsdirektör Richard Orgård